Privatlivs- og cookiepolitik

 

Personoplysninger & Persondata

For at du kan bestille tid på skraedderkroen.dk skal du som minimum oplyse følgende: Navn, email, postnummer, telefonnummer og emailadresse. Dine oplysninger sælges ikke til tredjeparter. Dine oplysninger videregives til:

  1. Onlinebooq, som er mit online bookingsystem. Dine oplysninger deles hermed, da vi så har mulighed for at tilbyde tidsbestilling online.
  2. Dinero, som er mit regnskabsprogram. Dine oplysninger deles hermed, da det er nødvendigt for at håndtere vores regnskab.

Dine oplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om hvilke ydelser, som du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Herefter slettes oplysningerne.

 

Som bruger hos skraedderkroen.dk har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen, samt ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registeret om dig. Disse rettigheder er du sikret gennem persondataloven, og henvendelser vedrørende dette bedes rettes til massage@skraedderkroen.dk


Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Heidi Hagedorn
CVR-nr. 40196498  
Lydumvej 131

6830 Nørre Nebel
E-mail: massage@skraedderkroen.dk

 

Hvis der er fejl i mine oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.


Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


Hvis du ønsker at klage over Heidi Hagedorns behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies


For at forbedre brugeroplevelsen på skraedderkroen.dk anvendes cookies på hjemmesiden. Vi anvender også cookies til målrettet markedsføring og vedligeholdelse.

Cookies er en standardteknologi, som de fleste hjemmesider bruger. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og registrerer dig som unik bruger.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Måden afhænger af den browser, du bruger.


Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

 

Google Analytics: Jeg gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Google Analytics. Skraedderkoren.dk bruger bl.a. Google Analytics til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at lave annoncer.


Facebook: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Facebook. skraedderkroen.dk bruger bl.a. Facebook Pixel til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at lave annoncer.


WordPress: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med WordPress. skraedderkroen.dk bruger WordPress til at præsentere vores hjemmeside, formidle kontakten med vores besøgende, introducere nyhedsbrevet og håndtere diverse bookinger.

 

Opbevaring af dine personlige data

Hos skraedderkroen.dk opbevarer vi personfølsomme oplysninger, vi beskriver her, hvilke oplysninger der opbevares samt hvordan de behandles.

For identifikation af den enkelte klient opbevares følgende data:

  • Navn
  • Adresse
  • Fødselsdato (fulde CPR-nr. opbevares ikke)

For kontakt til den enkelte klient opbevares følgende data:

  • Telefonnummer
  • E-mail (anvendes også til nyhedsbrev, hvis der er afgivet accept heraf)

For at kunne give klienten det bedst muligt behandlingsforløb opbevares følgende data:

  • Klientens erhverv
  • Klientens sport
  • Klientens helbred relateret til den problemstilling klienten kommer for at få behandlet.
  • Tidligere skader samt behandlingsforløb hos andre behandlere.
  • Anamnese samt behandling

Data opbevares på følgende måde:

  • I booking/journal programmet Onlinebooq, hvem der er indgået en databehandleraftale med
  • I fakturerings programmet Dinero, hvem der er indgået en databehandleraftale med

Du har til en hver tid ret til indsigt i de opbevarede oplysninger, vi har på dig. Endvidere kan du altid bede om, at de slettes eller anonymiseres. Oplysningerne slettes senest 5 år efter sidste anvendelse.

Ved behandlingsforløbets start underskrives der en samtykkeerklæring, som til en hver tid kan tilbagekaldes